Liw Olausson

Ändra lite i hallen.

 
 
 
Kvällsbild i vår hall. 
Här vill jag egentligen sätta fullt med garderober men det blir ett alldeles för stort projekt då den här gardeoben redan är platsbyggd till viss del och byggt in några rör eller grejer. Så jag får nöja mig med en mindre förändring.. som ni ser skiljer de vita väggarna från det vita på dörrarna, det stör mig. Så jag vill ha samma nyans som vi har i varagsrummet. Så det ska spackals och målas. Som ni kanske ser så har vi bytt ut hantagen till svarta istället för silvriga och det gjorde mycket tycker jag. Spegeln älskar jag men den ska flyttas upp till vårt sovrum istället. Ska ha en ”ren” spegel här, viktigt som bloggare för outfit-bilder haha, ja det är faktiskt sant….  
Ska byta plats lite på grejerrna också, men ni får se när det är klart. Såklart 😉
 
Nu ska jag slänga mig framför PH. Jobbat idag efter en veckas sjukdom… liiite seg som ni kanske kan förstå.
 
Trevlig kväll på er! 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.