Liw Olausson

Pasta Burrata

 
 
Gokväll på er!

Ni kanske har sett den här rätten hos Yaya på Inatagram? Det ser sååå gott ut när hon gör den så jag var tvungen att prova. Det är Pasta Burrata alltså…
Men, nja… om jag gör det en gång till så kommer jag nog lägga till någon chark, kanske en salami eller liknande. Kändes som om det fattades lite sälta. Ändå saltade jag rejält. Men visst, gott! Kanske godare på grillen som hon gör. 
 
 
 
 
 
PASTA BURRATA
 
– pasta
– tomater
– vitlök
– olja
– basilika
– salt och peppar
– burrata
 
Koka pastan. Fräs vitlök och tomaterna i rikligt med olja i en panna, tills det blir ”mos” av det. Häll av pastan, häll över tomatsåsen och toppa med burrata som du drar isär med två gafflar. Jag rostade baguette bröd i panna också. Toppa med basilika, salt och peppar. 
 
Kan vara för att jag har bihåleinflammation som jag saknade lite smaker kanske 🙂
 
 

 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.