Liw Olausson

Jag har fått nog.

Jag har fått nog. 
Jag är så trött på att leta efter det perfekta filtret för den perfekta posen att jag inte insåg vad jag höll på med. Jag har använt filter till den grad att jag knappt inte känner igen mig i den vanliga selfiekamernan. Det har gått på autopilot att använda snyggfilter och det blir bara värre och värre filter. Jag påverkas så mycket av mitt perfekta flöde av influencers och jag vill ju inte vara sämre.
Men, mina följare. Dvs NI, började följa mig långt innan dessa filter dök upp. Ni vet hur jag ser ut! Inte minst för mina barn och min dotter så kommer jag inte att använda snygg-filter längre. Tror inte att jag använt såna bilder mer än på ”stories” på Instagram, men ändå. 
 
Jag kommer såklart fortsätta att redigera mina bilder så som tidigare med ljus och kontrast, och även framhäva vissa färger på inredningsbilder för att göra det till en fröjd för ögat. Men bilder på mig och anda människor kommer hädanefter vara utan filter! Känner också att det inte är rättvist mot samarbetspartners att redigera bilder för mycket när deras produkt ska visas upp just så som den är. Det är hemskt hur snabbt det har gått med dessa filter och hur mycket dom faktiskt förändrar ett ansikte. Jag är ändå 36 år och borde kunna stå för hur jag ser ut 😉 
 
Utan filter / inbyggt filter Instagram / nerladdat filter Instagram
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag känner att jag blivit helt låst, osäker på att lägga upp bilder bl.a på instagram pga att allt ser så fint ut överallt och jag känner att mitt blir inte tillräckligt bra. Hoppas jag bara kan släppa det och köra på. Önskar dig en fin lördag!