Liw Olausson

Julklappsjakt

Reklam för Fyndiq
 
 
Julen närmar sig och med det julklapparna och tokshopping. Ja, för så blir det ju oftast även om man säger att man ska försöka att låta bli. Vi har sagt till våra störra barn att dom får önska sig varsin ”stor” sak, med det menar vi en som kostar lite mer. Att det i år inte blir massor av julklappar eftersom dom nu har en lite ”dyrare” smak. Eller egentligen inte smak, men leksakerna är ju annolrunda till lite större barn, tv-spel och liknade kostar ju mer och då kan man inte förvänta sig att få massor av paket när dom kostar mer. Får se om vi kan hålla oss till det.
 
Till Aaron däremot är det andra bullar 😉 Man kan tro att han inte behöver eller har plats till fler leksaker i sitt lekrum, men vi rensar inför julafton och tar bort allt som han inte är intresserad av och skänker eller säljer. Till jul hoppas jag att man kan skänka även an änvända leksaker, för det brukar ju finnas ställen att lämna in nya i förpackning till behövande. Men vi har massor av leksaker som är fina fortfarande som säkert andra barn hade uppskattat. Har ni tips på var vi kan lämna dessa?
 
Aaron älskar bilar och allt som har med bilar att göra, till honom tänkte vi köpa ett bilgarage, ett i trä, inte som det i plast som han har där… det tåler inte hans lek 😉 Och dinosaurier, det är hans stora intresse nu. Jag hittade ett stirt utbud av just leksaker på. Fyndiq och priserna är bra, sitter just nu och tittar efter leksaker till honom att ge i julklapp, även stort utbud till ”paketkalendrar”, dvs småpaket att ge i december. I år tänkte jag ”bara” ha adventspaket dock. Blir ända 12 paket till 3 barn ju. Finns massor av kategorier att söka i och jag kommer att kunna fixa alla leksakaker inför december hos Fyndiq. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.