Liw Olausson

Halloween 2020

 
 
Åh vilken mysig dag vi har haft idag. 
Vi ville ge barnen en riktig Halloween eftersom vi har haft en del tråkiga helger pga sjukdom. Köpte lite dekorationer på Rusta och sen fixade vi mysiga måltider med lite Halloween-känsla. Fick massor inspo från Instagram och det behöver inte vara så svårt alla gånger.
 
Yoggin klädde jag in i vitt papper och målade ögon på. Till lunch rullade vi in korvarna i smördeg och gjorde ögon av sockerpasta. 10 minuter i ugnen och sen var dom klara. 
 
Till middag hade vi en gammal ”klassiker”, orangea paprikor med spaghetti och köttfärsås. Har färgat maten någongång till grön eller blå, men dom äter inte så bra när det inte så ser aptitligt ut 😉 
 
Sen avslutade vi allt med en ”Bus eller godis”- runda här i gatan. Det slutade med ett riktigt stort godisberg, och allt var inpackat och corona-säkert såklart. Så kul att det uppskattas här i gatan trots dessa tider. Barnen var mer än nöjda och Aaron var ju i extas, finns en risk att han kör repris på detta på egen hand haha… knacka på en dörr och få godis, livet ju! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.