Liw Olausson

Lite inköp

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M
 
Aaron behövde som sagt en jacka och jag hittade en fin på H&M. Som har 20% för medlemmar just nu såg jag. Tips! Köpte min i butik, såg den tyvärr inte på nätet idag. 
 
Fick åka och shoppa till Colin idag också, dem ska nämligen vara ute mycket mer på fritids nu och han behövde ett par skalbyxor, hittade ett par lätt fodrade och lite tightare som han godkände, annars är det inte precis favoirtplagget. Dessa! Fick dock inte den rabattet i butik, lite surt 😉 
 
Blev ett par extra skor också, han vägrar kängor. Dock helt svarta. Svårt med skor som är bra i detta här vädret till honom, Elise går ju med på snyggare och funktionella. Men han vill bara ha sneakers. 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.