Liw Olausson

Riviera Strand Båstad

 
 
 
Igår checkade vi in på Riviera Strand i Båstad. Så Coronasäkert som det kan bli. Vårt mål var att vara tillsammans och mysa och bada. I badhuset är det klor och smittorisken är minimal, inga gemensamma omklädningsrum och tider för bad så det inte är för mycket folk samtidigt. Men det var ingen risk. Gick direkt från rummet i badrockar till poolen, i restaurangen var det rejält med avstånd mellan borden och serveringen från personal.  
 
Så, vi hade en familjesvit. SÅ fin! Som en stor lägenhet med allt som man kan behöva, t o m disk- och tvättmaskin! Hade kunnat bo här i 2 veckor. Barnen hade ett eget rum med 4 sängar. Stor balkong med utsikt över havet. 
 
 
 
 
 
 
Lite chill på rummet innan vi åt middag. Aaron var suuupertrött och fick en del uppmärksamhet 😉 De stora var exemplariska och skötte sig bra. Maten var jättegod och ingick i familjepaketet. Jag hade en ny kjol från Ajlajk! Blir en favorit nu vinter. Så fin lite högre upp i midjan i plisserad skinnimitation. SÅ cool! 
 
Här är så himla mysigt inrett och julpyntat, riktig julfeeling! Ska ta lite fler bilder i dagsljus idag och visa er. Är troligtvis ännu mysigare på sommaren här, får bli ett återbesök 🙂
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ett tips till sista veckan innan jul precis innan dom stänger är att åka hit o bara mysa o bada o slappa i dagar o nätterna 2 så man är superutvilad inför julafton. Förr åkte vi hit typ det 21/12 o hade allt färdigt hemma förutom det sista pysslet. Sen kom man hen den 23 lagom utvilad o redo för julen.