Liw Olausson

JULKALENDER – JOLLYROOM

 
 
 
 
Årets tredje lucka presenteras i samarbete med Jollyroom
 
Jollyroom är Nordens största barn och babybutik! Vi har allt från cyklar till kläder från just Jollyroom här hemma, passa på att ta chansen att vinna lite extra bidrag till barnens julklappar i år. 
 
 
Vinst: Presentkort som gäller i kategorin Leksaker
 
Värde 800 kr
 
 
 
 
Tävlingsregler:
 
– gillar inlägget på hjärtat 💓
 
– Motivera i en kommentar till det här inlägget varför du ska vinna!
 
– följ @Jollyroom på Instagram där det finns extra vinstchanser! (i min profil @finalyan.se)
 
 
Luckan är öppen t.o.m. 7/1 2020 23:59
Vinnaren presenteras här nedan efter att den är utsedd av Jollyroom. 
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Alla tankar på corona o jul
  till våren vi vill tänka kul!
  Inlines, kickar o annat skoj,
  hinkar, spadar o annat smått ploj.
  Med barn de lätt blir en dyr historia,
  ja de kostar ju inte precis en tia.
  Presentkort hade gjort hela grejen
  lycka till både grabben o tjejen!

 2. Per

  Nu i dessa bistra tider av Corona
  hade det varit skönt att inte pengar behöva låna.
  En tomte som gör entré på julafton med en boom
  med en kappsäck med klappar till barnen från JollyRoom!

 3. Madeleine

  Fantastiskt att barnen detta kan få förvandla
  till vad de än vill handla. Käpphäst eller nåt me hjul – ja vad som helst bara de tycker de är kul. I detta jätteutbud kanske det blir en barbiebrud?!

 4. EMMA

  Perfekt att handla från Jollyroom, där kan man hitta det mesta som passar både stora och lilla och alla klappar kan köpas på samma ställe. Kan det bli bättre?

 5. Frida

  Jag förtjänar inte att vinna mer än någon annan. Men skulle jag bli den lyckliga vinnaren hade jag använt pengarna till att köpa något som hela familjen har nytta av. Kanske något trevligt familjespel, pussel eller pyssel.

 6. JohannaR

  En jul utan ens KÄRA, som man nu i Covid-19 tid ej får vara NÄRA. Min son har längtar efter Tomten SÅ, men han till oss ej heller komma FÅ. Tänk att på julaftons morgon när han VAKNAR, sina julklappar under granen istället få SE, det skulle få honom garanterar att LE. Gjort hans JUL, med massa KUL från Jollyroom leksaksBUTIK, det hade gjort hans jul UNIK.

 7. Caroline

  Hade gärna vunnit lite pysselsaker. Efter att ha varit i karantän i över en vecka har jag insett att lite mer pysselsaker hade vi behövt. 3 barn i blandade åldrar.

 8. Emma

  Hade gärna vunnit det till mig själv, men min fina vän och hennes barn förtjänar denna vinst än mer ❤️ Som om inte Corona har ställt till det för oss alla i år så har även hennes yngsta dotter blivit diagnostiserad med diabetes typ 1 och hennes äldsta dotter har blivit diagnostiserad med ulcerös kolit. Och på det så gick hennes mamma bort i sviterna av bröstcancer i augusti 💔 Hon och hennes barn förtjänar en fin överraskning lagom till jul ☀️

 9. Sofia

  Har haft en så otroligt tuff, sorglig och ångestfylld november månad så det hade varit kul att kunna "vända" det lite och finna lite ytlig glädje i att få skämma bort mina två flickor lite extra 😍

 10. Julia

  Tänk att få förgylla mina små guldklimpars julafton med lite extra julklappar! En Volvo som man kan åka i står högst upp på min 4-årings önskelista!

 11. Sofia

  Fick en liten dotter i oktober och hade varit perfekt med ett presentkort på Jollyroom för att köpa något fint till hennes rum! Älskar Jollyrooms sortiment på grejer till barnrummet 👌🏼😍

 12. Hanna

  Åh lite nya saker till lillkillens rum behövs 😍 han fyller 1 i februari och börjar leka med syrrans saker nu, men han hade behövt lite egna grejer 😊