Liw Olausson

JULKALENDER – Floristmakeriet by Hanna Suleika

 

 

Dagens lucka presenteras i samarbete med Floristmakerietbyhannasuleika! 
 
På Maria Park i Helsingborg, i växthusen hos Linneaträdgården hittar ni den här trendiga blomsterbutiken, Hanna som har ett mycket bra öga för färg och form driver den tillsammans med Helena och tillsammans skapar dom magi! Mycket stolt över att kunna presentera dagens lucka tillsammans med Floristmakeriet! 
 
 
Vinst: En Helgbukett Deluxe, välj mellan ”Natural combination” eller ”colorful sensation” (endast upphämtning)
 
Värde 500 kr
 
 
 
 
 
 
Tävlingsregler:
 
– gillar inlägget på hjärtat 💓
 
– Motivera i en kommentar till det här inlägget varför du ska vinna!
 
– följ @floristmakerietbyhannasulieka på Instagram där det finns extra vinstchanser! (i min profil @finalyan.se)
 
 
Luckan är öppen t.o.m. 9/12 2020 23:59
Vinnaren presenteras här nedan efter att den är utsedd av Florsitmakeriet. 
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin Larsson

  Jag hade velat vinna denna åt min bror men kanske framförallt åt min svägerska som bor i Helsingborg, och har alldeles nyss fått sin första lilla bebis. De där 6 milen mellan oss kunde lika gärna varit slm från här till månen, eftersom vi inte riktigt kan ses så som vi önskar. Alla föräldragrupper och babysim är också inställt, så det blir mycket ensam hemmatid för den nyblivna mamman. Vi vet ju alla hur viktigt det är att få prata av sig (och gnälla över dålig sömn, värkande tuttar och bajsblöjor tillsammans med andra i samma situation! 😉) när man är mitt uppe i livets kanske största omställning. Tänker att en ljuvlig bukett från Floristmakeriet hade piggat upp, så håller tummarna!

 2. Madeleine

  Snittblommor i en perfekt kombination är verkligen magiskt! Tyvärr är det ju inte så lätt att få ordning på en sådan själv därför önskar jag verkligen kunna vinna en Natural combination 💐

 3. Jackie

  Jag skulle ha åkt med buketten till min mormor. För jag vet att det hade piggat upp henne. Nu i Corona tider, när man inte kan träffas som man vill… OCH jag vet även att hon älskar blommor! 🙂

 4. Elin

  Jag är föräldraledig med 3 barn och behöver piggas upp. Och jag om någon kommer att uppskatta den mycket då jag är hemma hela dagarna… 💛❤️💙