Liw Olausson

JULKALENDER – REMOMENT

 
 
Dagens lucka presenteras i samarbete med Remoment!
 

 Hos Remoment skapar du din egen fotobok utan krångel, via Remoment har jag gjort mina finaste fotoböcker och det finns verkligen inte ett enklare sätt. Passa på att tävla om en valfri fotobok eller ge bort en i julklapp till t ex far-och morföräldrar. Lovar att det blir en uppskattad julklapp. 
 
 
Vinst: En valfri fotobok!
 
 
 
Tävlingsregler:
 
– gillar inlägget på hjärtat 💓
 
– Motivera i en kommentar till det här inlägget varför du ska vinna!
 
– följ @remoment på Instagram där det finns extra vinstchanser! (i min profil alltså @finalyan.se)
 
 
Luckan är öppen t.o.m. 13/12 2020 23:59
Vinnaren presenteras här nedan efter att den är utsedd av Remoment 
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Barnens farmor saknar dom så nu i dessa tider, har inte heller möjligheten att fota dom då hennes mobil är av det äldre slaget 😉 Jag tänkte köpa en fotbok i julklapp då jag vet att hon hade uppskattat det otroligt mycket.
  Glad lucia☺️

 2. Emelie

  Jag hade gjort en fotobok till min blivande sambo. Där i skulle jag ha bilder på vår första tid ihop. Bilder på våra äventyr tillsammans och på alla våra barn 🥰
  Kul med tävlingar igen ! ♥️

 3. Sofia

  Hade varit så roligt att vinna och äntligen ta tag i att göra en fotobok om mina två döttrar 😍 Mysigt för både de och oss vuxna att sitta och bläddra i ❤️

 4. Sara

  Jag hade nog skapat en fotobok till barnen som minne utav detta år och skrivit en historia till varje bild, med både höjdpunkter och den jobbiga pandemi som vi gått/går igenom. Som en dagbok som de kan plocka fram när de blir äldre och minnas och berätta om vad de var med om år 2020. För detta kommer tillslut förhoppningsvis bli historia 🙏🏼

 5. Kristina Kunosson

  Hade velat ge en fotobok fylld med fina bilder av vår dotter Elise och vår familj till min älskade mamma som vi så sällan kunnat träffa detta året pga de rådande omständigheterna. Vet att hon hade blivit utom sig av lycka ❤

 6. Elin Thor

  Julklapp till föräldrarna är ett minne blott, de önskar sig inget mer än glada barn.
  Att få ge en fotobok med alla minnen vi fått, Gotland o Österrike o baka havreflarn!

 7. Elin

  Jag har varsin fotobok till mina 2 äldsta barn om deras första år i livet. Nu har vi ett tredje barn och som du säkert vet har man ännu mindre tid över. Önskar att jag får göra en till vår minsting också…
  Älskar att sitta tillsammans med barnen och kolla i fotoböcker. Barnen väljer ofta dem till vår kvällsläsning också…

 8. Sandra Rosdahl Nilsson

  Min farmor har inte fått se våra barn sen i början på året och det är tufft för henne. Speciellt eftersom lillebror föddes under denna period. Jag skulle vilja göra en fotobok till henne så hon kan kolla igenom den om och om igen.