Liw Olausson

Gran i vårt hus

NU kör vi granris all in! 😉

Har granris utanför dörren, granris PÅ dörren, granris i vasen och hela stora granen här inne. För stor, som vanligt, men det är ju bara någon vecka som vi har den här inne. Fick äntligen en sparsmakad gran, lite FÖR sparsmakad men har inte kunnat ut och shoppat som jag tänkt, såklart. Men lite nytt har fått pryda granen och jag är nöjd. Barnen får helt enkelt gå loss på sina egna granar på sina rum. Faktiskt himla mysigt med de små granarna här runt som i huset, men känner jag mig själv rätt så kommer de packas ner rätt så snabbt efter julafton igen 😉

Julafton om några dagar och jag ska jobba ett par dagar till, ska också få provsvar och så ska vi peta bort stygnen på benet. Här i Helsingborg är det ju extrema restriktioner nu och det börjar verkligen bli jobbigt nu, märkte av det rejält när jag var och handlade mat, folk hamstrar! Och jag förstår det, att man vill slippa ut runt jul i affären igen och klara sig bra hemma. Colin har ju precis börjat Hockeyskolan och nu efter två träningar så stängs ishallen fram till 24 januari… trist, men förståeligt. Han var så taggad med all sin nya utrustning och allt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.