Liw Olausson

Julkule-glas

 

4 advent

 

Sista söndagen innan jul och vi tände såklart det fjärde ljuset, precis som troligtvis en stor del av Sverige också gjorde.

Jag köpte så söta julkule-glas på Lagerhaus som Nissen gav till barnen förra advent. Lite festligare att dricka mjölken i dessa nu i juletider. Idag gjorde vi de sista ärenden inför julafton, vi valde att gå i city istället för Väla och hade munskydd vid trängsel, faktiskt lite läskig känsla får jag när an rör sig bland annat folk. Hann dessutom med en lunch på tu man hand, SÅ mysigt. Nästan folktom restaurang och inga barn som gnäller. Ibland är det enkelt att ladda batterierna.

 

Är ni klara inför julafton?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.