Liw Olausson

Sista vinnarna!

 

GOD JUL!

Igår hade vi en härlig julafton med Marcus föräldrar och idag träffade vi min mamma. Hemmet badar i julklappar och barnen är uppskruvade till max. Man får ju skylla sig själva när man från oktober börjar prata om tomten och om han kommer eller ej efter beteende och ja, ni känner säkert igen det…. men nu är vi förbi julen 2020 och det är SÅ skönt tycker jag. Nystart har aldrig varit mer välkommet.

 

Men nu, lite jultomte för ER! Har ju några vinnare kvar som inte meddelats!

Lucka sponsrad av Ajlajk!

Grattis Emelie! – ”Jag hade önskat se min mamma bli lite extra bortskämd i något fint plagg från detta härliga märke som passar alla kroppsformer! Hoppas, hoppas🙏🏼🎁
God Jul🎄” 

Lucka sponsrad av Littleheart!

Grattis Hanna! –”Har en liten son som beräknas anlända i början av januari (om jag lyckas dra ner på tempot så han inte tittar ut för tidigt 🙈)

Jag är helt rookie på det här med bebistillbehör och inser nu att nåt bäddset har jag inte införskaffat så detta hade varit en välkommen överraskning 💕” 

Lucka sponsrad av My Ztyle!

Grattis  Pernilla H! – ”Vill hålla mig fin och varm så klart, att få denna fina vinst från My Ztyle skulle vara underbart!”

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Rosdahl Nilsson

    Kan inte Se dom första vinnarna. Var hittar jag det? Eller Jag hade kanske fått meddelande om jag vunnit? 🤣

    1. finalyan

      De har presenterats efterhand, både instagram och blogg. Du kan se på finalyan.blogg.se, bland kommentarer. Men alla är meddelande på ett eller annat sätt 🙂