Liw Olausson

Lekrummet!

Annons för Kids World

Hej på er! Verkar bloggen fungera bra här? Hojta annars!

Idag har solen inte ens försökt visa sig, det har varit storm och det har faktiskt snöat, dock inget som lagt sig, tyvärr. Vi har hållit oss inomhus hela dagen och rensat lite överallt, blir ju så när man börjar på ett ställe som fortsätter man på nästa. Idag tog vi tag i lekrummet och sorterade och ändrade lite. Rensat bort babyleksaker och tagit fram annat som Aaron varit för liten för tidigare. Han är inne i en period där han gillar att leka med smågubbar och småsaker. Så vi tog fram all Playmobil, men satte högt upp för säkerhets skull :;) Gjorde Duplo och tågbanan ,mer lättillgängligt och mer lättstädat. Så skönt när man har rensat och vet att det är ordning i lådorna.

 

 

Aaron fick en rittavla av oss i julklapp och den har varit väldigt populär senaste dagarna, han har börjat rita små gubbar, på sitt sätt och drar inte bara en massa streck över hela bilden. Dock är det lite riskabelt med pennorna såhär, har vi redan fått erfara 😉 Men det mesta går ju att tvätta bort. Aaron är sjukt busig och påhittig, en riktig tvåring! 😉 Minns inte att Colin var så här busig, men det kanske pga syskon också som gör honom lite ”modigare”.

 

Han är dessutom klädd i julklappskläder, Levis topp till tå! 🙂 Han såg direkt att han fick en likadan tröja som Colin har, att dessa små har sån koll!

 

 

Tips! — >. Kidsworld!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Så härligt med ett lekrum! Har alla barnen varsitt rum plus ett lekrum? Vi väntar vårt tredje och försöker fundera hur vi ska få plats här hemma ☺️

  1. finalyan

   Hej!

   Ja precis, alla har varsitt rum på ovanvåningen. Aarons har dock ett litet rum med endast säng och förvaring av kläder. Lekrummet är här nere. Borde egentligen vara kontor men kidsen först som sagt 😉