Årets första! – Liw Olausson

Liw Olausson

Årets första!

 

Då var det helg igen. Eller ni kanske är inne på slutspurten av julledigheten? Kan meddela att man är inte utvilad efter denna ledigheten, har varit SÅ trött och fått ställa flera alarm på morgonen för jag varit rädd för att försova mig till arbetet. Kidsen har vi fått dra ur sängarna, vilken tur att det hade kommit ännu mera snö inatt så man kunde locka upp dem med det.

 

Eftersom det är fredag så köpte vi lite gofika och kalasade på, man får inte glömma bort att unna sig. Semlorna var supergoda och det hinner nog bli några fler innan det är den riktiga fettisdagen, den 16 februari,

 

Har städat bort hela julen och alla julblommor nu också, tror att jag har någon allergi och kanske att det har varit dessa blommor. Vi får se,. Är så svullen kring ögonen och kliar i ögon, öron och näsa. Och nej, inte någon förkylning för det hjälper med allergitabletter. Ska bara ta reda på vad det kan vara som jag reagerar på.

 

Tog iofs in lite videkisar istället, kanske jag reagerar på dem istället hehe… men det känns så mysigt med dessa kvistar, lite vinter men ändå inte.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.