Liw Olausson

Rejält skrivbord hos C

 

Gokväll på er!

Haft en bra lördag? Jag hade egentligen tänkt fixa klart här inne hos Colin med lite inköp av ny lampa, förvaring och en hylla. Men det blev helt annat pyssel idag, mer om det imorgon. Men eftersom jag tjatat om Colins rum så visar jag det som har hänt hittills, han har alltså fått ett nytt rejält skrivbord. Han ska på sikt få egen dator och skrivbordsstol och allt det där, men än så länge så är han inte i behov av det, Xbox är det som spelas och det fungerar än så länge på min gamla tv 😉

 

Skrivbordet är gjort av IKEAs bänkskiva faktiskt, snyggare och tjockare. Den vilar på en hurts och en benbock i grått. Rejäl med plats för kommande dator och spel tillsammans med kompis. Legobygge och läxor fungerar också bra och plats att ha lite olika projekt på gång, Hade gärna själv haft liknande i ett arbetsrum, men det får vänta tills vi har plats över 😉

 

Jag är supernöjd med färgerna till väggen, passade så bra till honom. Nu ska jag som sagt bara piffa till lite 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelina

    Åhh, vad heter färgen som ni har på väggarna?
    Ska måla om sonens rum och är ute efter en snygg färg 😍