Stickad kjol – Liw Olausson

Liw Olausson

Stickad kjol

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Kappa / Tröja / Sneakers / Kjol

 

Åh, det varnas om snökaos och jag drömmer om sneakers haha. Men man får ju planera lite inför det som komma skall? Är inte alla sugen på att köpa vinterkläder eller ens ta det på mig. Vi har haft vår snö i Skåne nu, tack och hej! 😉

Visst har H&M fått in så underbart fina plagg? Svarta strumpbyxor tänker jag faktiskt till tidig vår eller hemma mys till de grå plaggen tillsammans. En perfekt beiga kappa har jag hittat, dock finns inte min storlek inne (min vanliga otur) men den kanske kommer in igen… perfekt att kunna bevaka plagg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.