Liw Olausson

Rabattplaner

Igår fastande jag framför Karl–Fredrik på Österlen, har ni sett det? Hans kärlek till Dahlior fick mig att beställa hem lite knölar! 😉

Jag hade ju en planta i kruka i somras, jag tog faktiskt upp den igen och låter den ”sova” nu över vintern. Får se om det blommar igen. Dock var den orange och nu tänker jag mig en vit/lila rabatt i anslutning till vårt trädäck som ska byggas ut lite nu i vår. Tänkte blanda vita och beiga Dahlior med lite lila rosenstav och faktiskt rosmarin, jag såg denna kombon på en inspirationsbild som jag tror kommer passa mot vårt hus som är svart/grått.

Man kunde förboka knölar av Dahlior men de skickas inte ut förrän i mars om jag förstod det rätt. Spännande! Ge mig era bästa tips för att lyckas med dessa skönheter!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Dahlior är underbara och inte så svåra att lyckas med. Jag förkultiverade knölarna i plastpåsar och det fungerade hur bra som helst! Tänk på att dom blommar mest på sensommaren så varva gärna med annat som blommar tidigare och sätt dom inte för tätt.