Torsdag & BVC – Liw Olausson

Liw Olausson

Torsdag & BVC

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Wow, snart helg igen, den här veckan gick fort. Idag var jag på BVC med Aaron, 2,5 års kontroll. Mycket med talet och förståelse. Det klarade han galant, nästan för bra! Han prata väldigt mycket och meningar redan, men det är ju säkert pga att han har större syskon.

Har som sagt “bara” jobbar i veckan så det blir inte mycket pyssel hemma, men pyssel i telefonen och jak två nya “villhöver” prylar hinner man ju med 😉 Dessa två är sånt som jag sparat i kamerarullen, det är tänkt till vårt nya soffbord som är under konstruktion just nu 🙂 Hoppas på att få det klart till helgen. Jag har inte “Coffeetable-books” men om jag ska ha så ska det vara en som den här, en bok vi kan läsa! Vet dock inte om jag klarar av att läsa den här sagan för mina barn, den börjar ju så hemskt.

Lyktan hittade jag på Åhlens, och det kliar riktigt mycket i klickfingret! SÅ fin!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.