Liw Olausson

Prisvärda snygga byxor!

Här kommer ett riktig supertips när det kommer till byxor, jag vet att många av er liksom jag, är besatta av vaxade byxor. Fuskskinn, skinn-look-a-like, coatade, ja…. kärt barn har många namn. De senaste i samlingen är dessa mycket prisvärda byxorna! Älskar dom! Går gärna med dom inne långt In på kvällen, annars byter jag som sagt gärna till mjukis så fort jag kan, haha.

Höga i midjan, ger med sig och glider lätt när man tar på sig dem. Man behöver liksom inte böka på sig dom.

Snygg detalj med dragkedja baktill som gör dom mer till byxa än leggings.

Jag har storlek S i mina och det är inga problem. Det är min vanliga storlek annars också på byxor. Ibland 38.

 

Ni hittar dom HÄR.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.