Pulkabacken i Hjärnarp – Liw Olausson

Liw Olausson

Pulkabacken i Hjärnarp

 

Alltså, snö i Skåne måste förevigas. Så är det bara.

I söndags tog vi en tur till Djurholmsvägens strövområde, efter tips från flera andra. Vi var verkligen inte ensamma där men det är inte så svårt att förstå i dessa tider. Alla utomhusaktiviteter är ju SÅ välkomna nu och att det var så pass mycket mer snö här än hemma, bara några mil bort, är ju lyxigt. Närmast fjällen vi kommer 😉

Backarna var förberedda med banor så det vara bara att åka! SÅ kul! Barnen har ju inte upplevt snö i denna “mängd”, jag själv är ju uppvuxen med bra mycket mer snö än såhär. Man blir så glad! Och kall! 😉

 

Vi glömde dock en snowkick där så något annat barn kanske blev extra glad på kvällen. Colin, not so much.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.