Vinglashållare – Liw Olausson

Liw Olausson

Vinglashållare

Innehåller affiliatelänkar

Gokväll!

Idag hann jag in till jobb, behandla en patient och sen var det bara att hämta hem Aaron. Så vi har myst här hemma och jag ha försökt fixa med min deklaration samtidigt… ingen bra ekvation.  Så mest myst! 😉

Som sagt så föder ett projekt ett annat, så vi gjorde oss av med de mörka skåpen och stuvade om, slängt och rensat (värsta rensarhumören) och sålt. Behövde dock en föraning till våra vinglas och vi vill verkligen inte ha ett klassiskt vitrin, så vi ska prova en sån här vinglashållare!

Beställde den på Homeroom och flera frågade på Instgram var jag hittade den, nu är den sluta denna färg! Men hittade den i silver hos Jotex, på kampanj! Verkar vara hett just nu 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.