Liw Olausson

Vår matplats

Gokväll!

Idag har vi fortsatt att ”vabba”, han är inte supersjuk men sådär mysig med soffhäng. Lite extra petig med maten så det får bli extra gott så han får i sig något i alla fall. Som ni ser på bilderna, om ni minns, så har vi ändrat lite här. De svarta skåpen är borta och vi har snurrat bordet ett kvarts varv. Som sagt, alltid kul med förändring och det känns såklart mycket luftigare. Blev lite utmaning att få in allt som var i skåpen på andra ställen, men det resulterade i att vi rensade och slängde ännu mer. Så skön känsla, att rensa, sortera och ordna upp.

 

Nu är jag sugen på en ny taklampa, en större och maffigare 😉 Det är ju så med förändringar, då får man nya idéer!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.