Brillor billigt – Liw Olausson

Liw Olausson

Brillor billigt

 

Hej!

Märker mer och mer att jag behöver använda mina glasögon mer än i arbetet, min optiker har sagt att jag bör ha dem även när jag tittar på tv, telefon och dator… men helt ärligt så har jag dom bara när jag arbetar kliniskt. Jag har svårt att känna mig som vanliga Liw med glasögon eftersom jag alltid bara haft dom i det kliniska arbetet. Men nu är det dags och jag tänkte uppdatera med båg-garderob, haha. Det kanske känns bättre då.

Hittade att man kunde fynda bågar till riktigt bra priser på SmartBuyGlasses, man kan dessutom testa bågarna virituelt men man brukar ju ha en bra ide om vad man passar i. Med dessa priser så kan man ju också gå lite “utanför ramarna”, vissa bågar passar bättre till vissa tillfällen ju 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.