Söndag – Liw Olausson

Liw Olausson

Söndag

Hej på er!

Söndagkväll och helgen for förbi som vanligt i snabb fart. Vi har inte gjort mycket egentligen, kurerat oss.

Hämtat ut en massa paket och pysslat här hemma.

I ett av paketen låg det ett fynd från Campadre, en kruka från Edelweiss. Så himla fin och bra pris. Tycker att den gjorde sig bra här på disken, eller baren? Vad heter det? En litet upphöjt yta vid en halv köksö 😉

En enkel pärlhyacint har vi också här hemma. Den som blommar till våren ute, men nu har vi vär här inne redan. All snö vi har haft har smält bort och idag tog vi bort sista “vinterpyntet” utomhus. Belysning och en mindre gran. Känns så mycket ljusare nu ute på eftermiddagen så det kändes helt enkelt rätt. Spolade av uppfart och trädäck lite snabbt också, en massa jord som hamnat där när banren har lekt med snön.

Har ikväll försöka knåpa ihop en vardag som ska gå ihop. Jag börjar på nytt schema nästa vecka och helt plötsligt så drog ju idrotterna (woho) igång igen så våra veckor kräver en del planering. SÅ himla glad för barnens skull och hoppas nu att det går att hålla igång. Tror att tiden kommer gå supersnabbt nu fram till våren och sommaren, hoppas verkligen det! Längtar efter utomhushäng och trädgårdsfix.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.