Liw Olausson

Måndag!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Hej på er!

Måndag och ny vecka, nystart! Jag gillar måndagar, känslan av nytt, nya utmaningar och nya möjligheter. Min mailkorg är alltid som mest intressant på måndagar också. Kan ha med det att göra 😉

Idag var det ju dessutom löning och då fylls ju mailen med massa erbjudanden som vanligt. Jag hakade på ett erbjudande, som jag väntat på… nämligen en rabatt på H&M. Har spanat på en baddräkt men inte haft behov av den just nu. Men med rabatt kan man passa på. så man är redo ifall man blir bortrövad på spa eller något haha. Känner att jag behöver en bra baddräkt för vattenlek med kidsen, känns lite fel ibland att ha bikini på badhuset. Vet inte varför egentligen. Hoppas att den sitter bra!

Ni hittar den HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.