Injektionsbehandling – Liw Olausson

Liw Olausson

Injektionsbehandling

Idag har jag gjort något efterlängtat, något som gör att jag inte kan göra det ansiktsutrycket mer. Ja, precis.. Botox!

Det är tredje gången jag gör det nu och det fungerar verkligen. Det är över 2 år sedan sist och jag har verkligen längtat. Det började med att jag gjorde det för “arga rynkan” och huvudvärk men det ger också ett piggare utseende, speciellt över ögonen. På senaste tiden så har jag spänt ögonbrynen mer och mer, gör det nästan hela tiden… som på bilden. När jag arbetar, sitter vid datorn, kör bil, tittar på tv… och mycket spänningshuvudvärk.,  Får ofta höra att jag ser trött ut, fast jag har sovit bra. Har dessutom fått mer rynkor, såklart… men extra mycket de senaste åren, som om min inre stress de senaste åren har satt sina spår. Det tar ju 10-14 dagar innan det kickar in, ser fram emot att se lite piggare ut 😉

Återkommer med bilder när det kickat in 😉

Gjorde det på Reborn Avenue hos Bibbi! <3

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.