Mysig matta med extra rabatt! – Liw Olausson

Liw Olausson

Mysig matta med extra rabatt!

 

Åh, helgen är nära! Känner ni?!

Igår hade vi städ och det är SÅÅ skönt att ha det fint inför helgen. Alla mina rutiner är upp och ner men veckan har gått fort med mina nya tider, men jag har också somnar tidigt om kvällarna. Sån tid nu antar jag. Trött-tider!

Här hemma har en ny matta fått ta plats i soffhörnan. Visste inte vi skulle ha den här eller i sovrummet, men den landade här. Den är så gosig och skön. Perfekt nyans, ljus och fin, inte gulaktig, skimrar fint och stor. Vi har 200×290 cm

Ni hittar den hos  Se Mattor, Midelt heter mattan och färgen är Kräm

Just nu är den på halva priset och med koden liw10 får du EXTRA 10% rabatt!

Bra va?! Ett riktigt kap!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.