Liw Olausson

2 olika dryckestips!

 

Här kommer två helt olika dryckestips! Ett till kvällen 😉 Närmare bestämt taco-kvällen. Ett rödvin som passar alla skulle jag säga, lätt och fruktig, och jag som inte är så superglad för rödvin gillar det! Finns att beställa på Systembolaget.

Igår hade vi som nästan alla fredagar, tacos. Igår var det extra gott, ibland är det så. Lite konstigt, det är ju alltid samma rätt 😉 Kanske för att helgen är extra välkommen efter en vecka med mycket arbete och aktiviteter.

 

 

Lördagmorgon laddade vi upp med god frukost och våra senaste cravings, fibershot! En shot med massa gott för magen, en daglig dos av fiber för magen. Supergoda båda två!

Så, det var dagens tips. Två olika drycker 😉

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.