Liw Olausson

Lekrummet

Betalat samarbete med E-store

 

 

 

Vårt lekrum är i ständig försändelse här hemma. Allt eftersom barnen växer, främst Aaron, så förändras lekintresset. Nu senast skulle ju Elise göra om i sitt rum och absolut inte ha några leksaker. dvs dockor etc, det skulle ner i lekrummet. Känns väl tryggt att ha kvar leksakerna i huset för henne. Men ändå ha ett ”stor-tjej-rum”, även om jag tycker att hon kan leka med dockor några år till 😉

 

Aaron blev ju superglad för alla hennes grejer och jag fick fixa ny förvaring till allt, kör med dessa plastbackar som är vik- och stapelbara. Finns billigare alternativ på t ex Rusta och Jysk. Aaron älskar att leka med det mesta, bilar, dockor men just små figurer är stora favoriter. Paw Patrol, prinsessor och Greta-gris är det som gäller.

Aaron är för övrigt väldigt bra på att leka själv, han går gärna in här och leker själv men helst med sina syskon. Elise och han kan gå in i små lekar väldigt bra då och då. Så fint <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.