Godiskväll – Liw Olausson

Liw Olausson

Godiskväll

 

Bilden passar egentligen inte till mitt inlägg, men det är den här vyn jag har nu placerad i soffan, med filt, tända ljus och Husdrömmar på AppleTV. Blev så sjukt godissugen så stack och köpte detta när kidsen lagt sig, ni som vet, vet.

 

I måndags var jag hos kiropraktorn och knäckte lite. Jag har gått där ett par omgångar men den här gången var jag verkligen superstel, Speciellt i bröstryggen, vilket ger mig en massa besvär och såklart huvudvärk. Sus i öronen, fick såna “kristaller i öronen”, – känsla för någon vecka sedan som var hemsk och så ont bakom ögonen. Besvär som alla kan komma från nacke och rygg. Vi pratade lite om träning och jag är ju ganska duktig ändå och tränar ofta bodypump, som jag tycker är roligt. Roligt = det blir av…. men hon rekommenderade lite mer snäll träning… TRÅKIG träning tänker jag direkt. Typ Yoga och pilates. Inte alls min typ av träning, jag gillar det mer explosivt… men jag tog hennes råd och körde ett pass hemma “Bodybalance”.

Alltså, jag som lever på gamla meriter av att vara överrörlig och vig… not so much anymore.

SÅ stel och lunde knappt dela benen mer än 90 grader när jag sitter på golvet. Alla dessa squats har gett mig så stela lårmuskler, haha. Men en halvtimme gick fort, och jag gillade det! Kändes som bra träning för min spända kropp och ska ge det en chans. Kanske kan göra en kombination i träning av både lite tuffare och den snällare?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.