Liw Olausson

Skånes Djurpark – sportlov

 

Idag kickade vi igång sportlovet på Skånes Djurpark, den här parken går ju att besöka under alla årstider och den här tiden bjöd den på friare djur (öppna inhägnaden), lättare att se djuren pga snön och mindre grönska. Vi såg äntligen vargarna! Grisen hade fått kultingar och salarna visade sig i isvaken. Samma djur men på ett annat sätt. Det var få besökare i parken så det var enkelt att röra sig fritt och titta runt och ta plats, som man lätt gör med 6 barn i släptåg 😉

Trots snön (slasket) så fick vi vårkänslor för första gången, solen tittade fram och det var 5-6 grader. Inte alls kallt vissa stunder! Dock var barnen helt blöta när vi skulle hem, men skitiga barn är ju lyckliga barn? 😉

 

 

 

 

Underhåller Aaron när de andra gick på Expedition Upp, ni vet den där långa bron över parken och djuren. Aaron är inte så snabb och det var nära stängning. Jag är dessutom höjdrädd 😉 Aaron tackade mig med att mula mig med en snöboll i nacken precis efter den här bilden…. unge!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.