Liw Olausson

Snyggaste hoodien

 

Wow, vilken söndag!

Vi hade 10 grader ”varmt” idag, ännu mer vårkänslor idag. Nu är det nära 😉

Ikväll har kidsen lite sovis hos farmor och farfar så vi har egentid till imorgon kväll, ja, nu arbetar vi ju imorgon men vi behöver inte lämna på skola och förskola, fixa frukost och ja… ni vet. Så lyxigt! Ikväll blir det heta räkor och mys bara. Jag börjar kl 10 imorgon så det är ju verkligen lyxigt. Idag kände jag mig dessutom lite årig med min nya sköna hoodie från Ajlajk.

Tänkte den till ljusa jeans men blev ju hur snyggt som helst till mina älskade vaxade byxor. Så himla fin! Jag har storlek M i min, tar allt lite större storlek i hoodie för jag är bredaxlad, annars bli de korta i armarna efter någon tvätt. Gäller alltså hoodies generellt för mig.  Ni hittar den HÄR. Jag har färgen Flower Beach.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.