Liw Olausson

Vaccin?

 

Åh, imorse sov jag till 8.00. i 9 timmar, vilken lyx. var dock trött hela dagen ända haha. Man slappnar väl av lite mer. Verkligen uppskattat med lite barnfritt sådär utan att man har något planerat, men nu är dom små hemma igen och sover i sina sängar.

 

Vårkänsla idag också och varje patient som jag träffat idag har kommenterat det härliga vädret. SÅ skönt att få byta samtalsämne från Corona någon dag 😉 Apropå Corona så verkar vi bli vaccinerade på jobb inom en snar framtid, spännande. För mig är det självklart att ta vaccinet när det erbjuds, jag tänker att det riskerna med att få men efter en infektion av Covid-19, eller någon i min närhet får det, är större än ev biverkningar från vaccinet. Jag känner också att jag bär ett ansvar gentemot mina patienter också, att det ska var så säkert det kan bli att bli behandlade hos mig. Hur tänker ni?

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej

    Vad jobbar du med? Själv är jag boendestödjare på en gruppbostad. De som bor på boendet är vaccinerade men inte vi personal vilket vore bra då våra grabbar är det som bor där.
    kram Linda