Liw Olausson

Blusen

 

Alltså, denna blusen. SÅ fin!

Passar till det mesta, visade den på Instagram till ljusa jeans och såklart passar den lika bra till mina älskade fuskskinn-brallor. Fick så många frågor om blusen när jag la upp på stories, så här kommer en länk –> BLUS <– och jag har storlek S. Kolla in hela nya kollektionen det var en större kollektion i vår och massor av fina plagg. Hoppas verkligen att våren kommer nu, dom pratar ju en meteorologisk vår. När temperaturen är mellan 0 och 10 grader 7 dagar i rad. Våren kommer alltid först här på ”kontinenten” av Sverige, så det blir att beställa lite solkram nu! 😉 Ja ,jag är fullt allvarlig! Solen är stark under våren och barnen är ute mycket under dagarna.

 

Ja, våren. SÅ himla skönt att ta på sig sneakers idag. En tunnare jacka och inte behöva stänga den. Inga ögon som rinner pga kall vind och ingen bilrutor att skrapa. Underbart!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej
    Snygg blus och snygga byxor på bilden, kollade länken till blusen och den satt finare på dig än på modellen som visade upp den.
    Ja som man längtar till våren nu den får hemskt gärna komma snart
    Kram Linda