Liw Olausson

Att klä en 8-åring

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M och Ellos

 

Jag har alltid gillat att shoppa barnkläder och med tre barn så kan man ju säga att jag har utrymme att få utlopp för det 😉

Colin är dock inte superrolig att handla till längre. Aaron är faktiskt roligast, just för att hans kläder är billigare och han protesterar inte så mycket. Colins garderob består i princip av samma sorts kläder, bara olika färger….

Efter tips så är det Zara jeans som köps till Colin just nu. Super skinny sitter bäst och han tycker att dom är sköna. Snygga också! Finns i flera olika slitningar och färger! Till Aaron passar jeansen på småbarnsavdelningen på H&M –  20% idag så passade på! 🙂 En hoodie är det nästan alltid på överkroppen och jag har precis beställt en ny i svart som han gärna ville ha. Adidas-skor är också favoriter, dessa önskar han sig men jag vill se lite torrare väderlek ett tag till innan han får slita på dessa 🙂 40% rabatt på Ellos nu så passade på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.