Liw Olausson

Fotoböcker

 

Är ganska så nöjd med mig själv som hålla mitt eget löfte att göra fotoböcker löpande. 2020 blev det faktiskt 2 böcker och den sista kom nu med de senaste 6 månaderna. Jag gör ju mina böcker i appen Remoment löpande så det är bara att beställa när det är dags. Nu ska jag bara vara lika duktig på att göra fotoböcker på de åren jag saknar bakåt, har några år i en annan design som inte är lika fin som dessa böcker är. Barnen älskar att titta i dessa böcker och när de kommer en ny så slänger dom sig över den, idag satt dom och kollade igenom alla tillsammans och skrattade högt åt roliga bilder på sig själva 🙂

 

Jag minn när jag var liten och satt med mina syskon och tittade fotoalbum, man tröttnade liksom aldrig! Det är mycket roligare att titta i böcker istället för på datorn, och det känns ju faktiskt lite säkrare att ha bilderna samlade såhär 🙂

 

Nu är det ju äntligen helg och i helgen ska vi fira Marcus som fyller år! Blir minikalas såklart i dessa tider, men man ska ju såklart fira ändå! <3

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.