Liw Olausson

37 år & Mello

 

Idag kalasade vi Marcus med lite tårta. Gjorde en rice-crispies botten men den blev inte alls bra. Fick bli nödlösning med färdig botten istället. det blev gott det med. Det var faktiskt det enda kortet jag tog idag, haha. Så blir det ibland.

Marcus var i alla fall nöjd, han blev bortskämd med en massa padel-grejer, hans nya intresse 😉

 

Nu har vi precis kollat Mello, vilket vi har gjort till en ”grej” med de stora kidsen varje lördag. De får vara uppe längre, och godiset åker fram så fort Aaron lagt sig för att sova. Vi sätter poäng och hejar fram vår favorit, så kul att kunna dela detta med dom.

Så mysigt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.