Monster – Liw Olausson

Liw Olausson

Monster

 

Gokväll på er!

 

Flyttade runt min enorma Monstera då den växt extremt mycket, har ingen bra plats så den får stå här ett tag. Dock väntar jag på en stor fin lampa som är tänkt att stå här, som inte kommer få plats tillsammans med växten 😉 ‘Vet ni om man kan dela blomman? Den har liksom en stor stam som nästan växer ur hela krukan.

Ja, den verkar onekligen trivas och jag gillar de maffiga bladen på den. Men vi får snart flytta om den ska fortsätta såhär 😉 Behöver en ny kruka också men gillar den här så mycket.

 

Idag fyllde Marcus år men vi har haft en helt vanlig söndag, tvättat bilar och rensat i förråd. Jag fick ett ryck imorse och rev ut allt under trappan, köpte nya förvaringslådor, sorterade och fick ihop en rejäl här till loppis. Hoppas att vi kan köra lite loppis här i gatan i vår.. Har massor av prylar och kläder att bli av med. Men himla skönt att ha ordning där under igen, blir lätt att man kastar in allt möjligt där. Nästa ställe att rensa är min garderob, den är överfull men använder ca 10% av den.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.