Korgräs – Liw Olausson

Liw Olausson

Korgräs

 

Godmorgon vecka 9!

 

Spännande att se om vi får vaccin den här veckan, hoppa verkligen!

Jag gillar måndagar som ni vet, nystart och nya möjligheter. Nu på senare tid har jag ju ett schema som börjar 10 på kliniken, det ger mig lite tid till bloggen på morgonen eftersom barnen är i skolan. Så skönt att starta veckan såhär, i lugn och ro.

Ni ser det gröna i mitt glas? Det är mitt korngräs, min räddning för min mage som IBS symptom ibland. Har tipsat om det tidigare men tåls att göra igen, superbra för min mage och man vänjer sig vid smaken 😉 Jag hade ett uppehåll från det några månader och kände direkt skillnad, magen vill ha det! Känns väldigt bra. Finns att köpa på t ex apoteket på nätet. Sök bara på Skånskt korngräs.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.