Liw Olausson

På vår TV

Vad som rullar på vår TV om kvällarna.

Ibland finns det verkligen INGEt att se på kvällarna och nu hinner iv knappt se allt som vi vill se 😉 SVT levererar just nu,

Farmen har rullat ett tag och det är lagom skäms-tv på det, vi har gett Big Brother ett försök men vi är nog för gamla nu, så långa avsnitt dessutom. Man hinner ju inte. Farmen är helt okej med intriger och spänning. Husdrömmar! Älskar det programmet, såg ni det med skolan som renoverades här utanför Helsingborg? T.o.m. Marcus blev sugen på att flytta ut på landet, haha.

Tunna bli lingen som också kan ses på svtplay kan nog ingen ha undgått? SÅ bra serie och skildrar polisyrket från en helt annan sida än var vi är vada vid här i Svriege, bra serie dessutom och man får en annan förståelse för polisyrket.

Såg idag att nya avsnitt av Gift vid första ögonkastet har kommit, så nu har vi verkligen att göra. Den här serien är också väldigt intressant och inte bara ett dejtingprogram, personer paras ihop av psykologer och relationsexperter, dom får sedan gifta sig och leva tillsamman i 30 dagar om jag inte minns fel, för att se om dom passar ihop. Väldigt intressant att följa!

Vad ser ni på om kvällarna om ni har tid till sånt? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.