Liw Olausson

Till Colin

 

Senaste i Colins garderob, standard som jag bloggade om häromdagen. Hoodie eller tisha och sen jeans från Zara. Han har storlek 140 på jeansen nu, vår stora kille. Helt galet att han fyller 9 år i sommar. Ni som följt mig länge vet att han var typ vithårig som bebis, i helgen upptäckte jag att han hade mörka, nästan svarta hårstrån som kommer på huvudet. Pappa var ju likadan, ljus som liten och mörkhårig som tonåring. Har svårt att se det framför mig, att Colin blir mörkhårig. Men det är kanske så det blir 😉 Elise är ju lite ”mörk” i botten redan, jag har alltid varit ljus, förutom som gravid, då fick jag mörk utväxt. Knasigt!

 

Nåja, kläderna beställde jag från Kidsworld, stort utbud och storlekar i lager. Gillade den mörkblå GANT extra mycket, han passade superbra i den. Han har storlek 134/140 i dessa.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Antonia

    Så himla fina, jag har börjat få köpa 146/154 till vår 7.5 åring, vill också ha hoodies jämt 😆