Liw Olausson

Vårt kök!

 

Vårt kök!

Ni önskade för bilder från hemmet, även ord e visats tidigare. Så idag får ni ser vårt kök igen. Det är väldigt Basic, nybyggestil 😉 Vi valde dock egna beslag då vi ville ha lite mindre. Dessa är monterade från insidan så om man skulle ändra sig så finns det inga synliga borrhål att ta hänsyn till. Är supernöjd med dessa.

 

 

Vårt slipade Bjursta, som ser superiet ut på bilden haha. Men det är faktiskt lagom stort och kan bli jättestort. Ett enkelt och bra bord, varför vi valde att försöka slipa det istället för att köpa nytt nu. Blev ju hur bra som helst! =)

 

 

Jag och Aaron planterade lite vårlökar i en kruka på framsidan, får se om de överlever 🙂 De står ju under tak och nära huset så hoppas att de inte fryser ihjäl.

 

Älskar våra stolar!

Finns HÄR!

20% just nu!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.