Liw Olausson

Aarons

Helg! <3

Idag får ni se vårt minsta rum här hemma, nämligen Aarons lilla krypin. liten men alldeles lagom. Han sover i princip bara här inne. Ja, och förvarar sina kläder såklart. Är väldigt nöjd med det här lilla rummet, vi har fått det mysigt och fått in precis det som behövs. Vet att andra här i gatan som har likadana hus, har detta som walk-in-closet eller som kontor. Vissa har dock det helt öppet som en hall bara.

 

Giraffen kommer från Jollyroom, sängen från IKEA (dock äldre modell), lampan från Liewood och krokarna från Dollarstore.

 

Har tänkt att göra klart hans ”första år bok” men får liksom inte tiden till det. Tur att allt finns sparat i blogg och mobil, så det är bara att ta sig tiden till det. Vare duktig och tog bilder på honom varje månad vilket är himla kul att kika tillbaka på, skrev ju även om hans utveckling här på bloggen så allt behöver inte sparat i huvudet 😉

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.