Liw Olausson

Hår-ångest

Första bilden – januari / andra bilden – mars

 

Åh, jag har sån hårångest. Tog ur alla extensions i januari och håret mådde inte bra. Det klarade inte en omgång till helt enkelt. Man blir ju lite beroende av såna här quick-fix, men jag har bestämt mig för att låta håret vila. Jag vet att mitt hår kan bli lite bättre och lite mer längd. Jag har aldrig haft tjockt hår och kommer nog aldrig att få det heller, mitt hår påverkas snabbt av hormoner och stress, men allt fixande gör såklart sitt med det. Nu har det växt ett par cm och det är ju skönt att det fortfarande lever 😉 Och nya hårstrån kommer, små babyhår som står åt olika håll. Jobbig längd nu men jag har förbjudit min vän som klipper mig att låta sig övertalas av mig, haha. Får helt enkelt leva i en mini-tofs ett bra ett tag för att få ut lite längd och tjocklek innan jag klipper igen. Ska försöka skjuta på slingningen också, Men det är svårt, alla vet hur fräsch man känner sig med nyfixat hår.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.