Liw Olausson

Solsken tidig morgon

 

Så fantastiskt med solsken idag! Det behöves, jag har varit superstressad se senaste dagarna, dels över det här med vaccinet… det känns inte superroligt att det som skrivs om nu är det vaccinet jag vi fick. Försöker undvika att läsa om det men det är svårt att undvika informationen. Sen har jag haft en grej med barnens skola och sånt tar extra mycket energi och oro. Hoppas att resten av veckan blir lite lugnare, så jag hinner återhämta mig lite. Saknar att träna, vilket jag knappt gjort senaste tiden. Så det är mitt mål innan söndag, att få till ett pass 😉

Köpte så fina kvistar, vet knappt vad det är för kvistar men hoppas på fina vita eller rosa blommor när dom väl slår ut!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.