Liw Olausson

Elise shoppar

 

Elise blev i akut behov av nya skor. Hennes vinterskor hade gett upp. Dessutom hade hennes fötter vuxit en hel del, så ing askor passade längre. Att hitta skor den här årstiden är inte det lättaste, inte heller med en bestämd 6 åring och när det ska göras samma dag. Men till slut blev det dessa. Tror inte att de kommer att vara vita längre än till påsk, men det får helt enkelt vara så. Hon är nöjd i alla fall!

 

En hög med kläder blev det också, hon gick välja helt fritt på Lager 157, där är så bra priser och sånt som hon gillar. Mycket magtröjor som ni ser och såklart bekväma kläder. Det enda jag säger nej till är enkla tunna tights, dom håller bar den halv idag på henne 😉

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.