Liw Olausson

Förkultivera dahlior

 

Jag ska ju ge mig på att odla dahlior i år, beställde för några månader sedan lite knölar och allt är egentligen enligt hus Johanna gör, Jag vet inte alls vad jag gör egentligen men eftersom hon lyckades förra året så hänger jag bara på i år och hoppas att jag också lyckas. Vore ju underbart att ha en prunkande rabatt att plocka egna blommor ifrån en stor del av sommaren. Tydligen så väcker man knölarna lite tidigare genom att plantera dom redan nu, så man får blommor tidigare än vad det hade blivit om man man planterar ut dom.

Jag har bara fyllt påsarna med jord och låtit ”ögat” tittat fram, Ska börja vattna sparsamt om någon dag. Men tror att jag måste beställa lite fler knölar faktiskt, fall i fall någon inte lyckas 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.