Liw Olausson

Min nya cykel!

 

 

Alltså, SÅ kul att vi äntligen har cyklar till alla i familjen. Möter våren med min nya fina cykel, älskar att den inte ser ut som alla andras cyklar med sina speciella detaljer och fina färger som känns helt rätt nu. Vi var ute på en provtur efter att Marcus monterat den, men han tror nog att jag är lite kort 😉 Ska höja sadeln! 😉 Gillar att cykelkorgen är en fin korg som dessutom lyfts av enkelt så man kan ta med sig grejerna in i affären eller var man nu ska.

 

Ska montera en barnsits till Aaron på den också, så han kan åka med mig också och inte bara pappa. Han cyklar mycket med Aaron då det är jag som har bilen om dagarna, men hoppas på att cykla runt mer hela familjen nu i vår och sommar. Det är ju faktiskt ett väldigt mysigt sätt att ta sig fram på. Dessutom är vår ”by” väldigt platt och inte så mycket backar, som det var när vi bodde i stan 😉 Det går det lite roligare haha.

 

Cyklen kommer från Hemfint, det finns flera olika modeller och färger. Jag har 3 växlar på min och det räcker. Minns när man var igen och flest växlar vann typ, haha. Hade väl 18 växlar på min, men förstår inte grejen med det längre 😉 Cykeln är på kampanj nu nu, färger heter Cappuccino. Leveransen var väldigt enkel, kom till dörren! 😉

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.