Liw Olausson

Snart sommar

Betalt inlägg i samarbete med kos Ugglarp

 

 

Åh, nu är den snart här. vårdagsjämning, påsk och ute-tider. Tiden innan semestern, man väntar och planerar. Kanske inte så mycket i år, men kanske sommaren blir lite friare än förra? Vem vet. Oavsett så är det härligt att ha all denna tid framför sig.

Det är något speciellt med våren och försommaren. Redan nu.i helgen var det ljud av snickrande och sågande, det är ju så typsikt  för den tiden som kommer. Att folk tar sig ut och jobbar med huset och trädrågen. Man umgås mer med grannar och ser varandra mer. Speciellt i dessa tider, kanske betyder den här tiden om än mer nu. Hoppas verkligen att vården kommer tidigt, eller i tid i alla fall. Ser fram emot att bygga lite trädäck, plantera lite i jorden, fixa med trädgårdsmöbler och inte allra minst, känna doften av grillat! Visst, Marcus grillar hela året, men det är ju något mer med att sitta ute, känna doften av kolgrillen, höra barnen skoja runt, sippa på ett glas vin… äta i lugn och ro utomhus, utan att frysa. Gärna ett riktigt gott kött som är noga utvalt, t ex från något närliggande som kls Ugglarp, kanske lite kryddor från egen odling eller lite grönskar. Åh, längtar ni lika mycket som jag?!

 

Jag skulle ju klippa rosorna nu i helgen, men jag vågade inte, det kändes inte rätt. Vi hade liksom snöstorm nästan i lördags och det var minus på nätterna i helgen, fortfarande. Kanske nästa helg? Vad tror ni? Nu kan det väl inte komma mer snö och frost? Jag minns att när jag var liten och gick på lågstadiet så kunde jag ha kjol på mig på min födelsedag och det är ju faktiskt om mindre än 2 veckor! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.